vineri, 9 august 2013

Imi pare rau

                    Imi pare rau pentru tot ce am facut. Imi pare rau pentru tot ce am zis si pentru ca am deranjat atata lume. Imi pare rau pentru faptul ca am departat doi oameni cu tot jocul meu.
Da, ma puteti numi in orice fel doriti voi, voi suporta. Simt ca am comis cel mai mare pacat.
Imi cer scuze fata de Tibi. Imi pare rau ca te-am jignit si ca te-am facut sa crezi ca Mihaela e in spatele blogului. Nu a avut niciun amestec. Singura ei vina a fost ca mi s-a parut mie ca e mult prea apropiata de tine.
Imi cer scuze si fata de Zappy. Imi pare rau pentru ceea ce am facut. Pentru ca am jignit-o si pe ea, pentru ca am avut impresia ca e o naiva. Daca era o naiva ar fi crezut tot raul pe care l-am spus despre el.
Si crede-ma, esti frumoasa. Nu te mai compara cu altele. :)

Acum cativa ani am cunoscut un baiat prin hi5. Dragoste la prima vedere, imi dadeam si o mana pentru el, dar era dragoste la distanta. Totul a fost frumos si placut pana cand am ajuns la Constanta (orasul lui natal), l-am sunat sa vad unde e fara sa ii spun ca sunt acolo. Cand am ajuns pe plaja si am dat de el, el era cu o fata. Nici macar nu a incercat sa se scuze. Mi-a zis doar atat: "Asta e, Alexandra. Tu erai departe, iar ea era aproape."
A fost foarte frumos...

Urmaream de ceva vreme blogurile celor doi si tot incercam sa fac legaturi... Am ales sa intru in vorba in cel mai prost mod posibil. Jignind. Speram ca asa sa aflu adevarul, dar nu a fost sa fie. Am jignit si am spulberat orice urma de incredere si de comunicare intre doua persoane. Am incercat sa-l pun pe el intr-o lumina proasta sperand ca ea sa renunte la el, dar nu ca sa ii iau eu locul. Dar ea i-a luat apararea. Mereu. Fie ca avea nevoie sau nu. Asa sunt fetele, isi apara mereu ce e al lor.

Acum vreau sa repar totul. Stiu ca totul sta la latitudinea lor, si ca s-ar putea sa fac si mai mult rau cu asta, dar imi doresc ca cei doi sa se impace. Cumva, va rog, ajutati-ma!

Un comentariu:

  1. No mă, sunt prima care comentează... :|
    Da să ştii că nu numai 2 persoane ai deranjat, ai reuşit performanţa de a DISTURBA tot BLOGSPOTUL datorită comentariilor tale de pe bloguri în care-ţi făceai reclamă la postarea aia fără sens. Adică, serios?! Vrei să faci ceva aici? Fă-o singur/ă, nu mai lăsa comentarii pe unde apuci că nu-ţi faci reclamă şi nici prieteni :)
    P.S: De la noi nu ţi-ai cerut scuze, de la tot BLOGSPOTUL.

    RăspundețiȘtergere